Rompers met polo kraag

Rompers met polo kraag en bedrukking

 

De romper met polo kraag is extra zacht en gemaakt van 100% biologische katoen. Het gewicht van de romper met polo kraag is slechts 210 gram per m². De romper met polo kraag is uitvoerend getest en gekeurd op babyvriendelijk,  het is van uitmuntende kwaliteit. De romper met polo kraag is verkrijgbaar in 8 standaard kleuren: white, deep royal, baby blue, black, baby pink, cherry, red en lime green. Verder is de romper met polo kraag verkrijgbaar in drie maten: 62/68, 74/80 en 86/90.

U kunt de romper met polo kraag relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De romper met polo kraag is geschikt als relatiegeschenk met of zonder bedrukking. De romper met polo kraag is ook perfect als promotiemiddel. Door de bedrukking komt uw bedrijf of slogan telkens opnieuw onder de aandacht bij de mensen.

In ons assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan de romper met polo kraag. U vindt zoal de romper met spaghettibandjes en de romper mouwloos.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rompers met polo kraag? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: