Ronddraaiende Wereldbollen

Ronddraaiende Wereldbollen met bedrukking

 

De rondraaiende wereldbol is een bol met daarop een afbeelding van de aarde, die je kunt rondraaien, dit wordt ook wel een globe genoemd. Bij de bedrukte Rondraaiende Wereldbol zit een beeldje van een vliegtuig, vrachtwagen en boot, waarmee u de wereldbol kunt laten rondraaien. De beeldjes maken geluid zodat het lijkt alsof deze echt over de wereld reist. U zet één van de beeldjes op de ronddraaiende wereldbol als relatiegeschenk en kunt zo de wereldbol laten draaien. De Rondraaiende Wereldbol is leuk om op uw bureau te zetten. Maar naast dat het een leuk product is kunt u het ook echt gebruiken als u bijvoorbeeld een plaats of een land wilt opzoeken.

De Ronddraaiende wereldbol kunt u bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, waardoor het een prima promotiemiddel wordt. De opdruk komt op de beeldjes van de ronddraaiende wereldbol en op de houder waar de wereldbol op staat. De rondraaiende wereldbol met opdruk is erg origineel, dit komt vooral door de beeldjes die erbij zitten. Bij de beeldjes zit geluid zodat u echt het gevoel krijgt dat u de wereld rond reist met een vliegtuig, vrachtwagen of boot. De Ronddraaiende wereldbol als promotiemiddel is anders dan alle andere wereldbollen, uw relaties zullen dus zeker onder de indruk zijn van de ronddraaiende wereldbol.

We hebben veel verschillende soorten wereldbollen in de collectie. Zo hebben we naast de bedrukte Ronddraaiende wereldbol een zwevende wereldbol, die zweeft door middel van een magnetisch veld. Verder hebben we ook opblaasbare wereldbollen deze zijn erg handig omdat u deze leeg kunt laten als u de wereldbol niet nodig heeft. Zo neemt de wereldbol geen plaats in beslag en kan deze dus ook niet in de weg liggen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ronddraaiende wereldbollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: