Ronde Bellenblazen

Ronde Bellenblazen met bedrukking

 

Productomschrijving

Bent u op zoek naar een bellenblaas maar wilt u een keer iets anders dan de normale bellenblaas? Dan is de bullet ronde bellenblaas iets voor u! Deze bellenblaas is rond van vorm. De bellenblaas bevat 40 ml en is voorzien van een losse dop. Ook is de bellenblaas voorzien van een koord inclusief veiligheidssluiting. De bellenblaas is gemaakt van PE. De bellenblaas heeft een gewicht van 55 gram, een hoogte van 8.30 cm, een breedte van 7 cm en een diameter van 7 cm. De bullet ronde bellenblaas is in verschillende kleuren te bestellen.

Ronde bellenblazen bedrukken

Deze ronde bellenblazen kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. Op deze manier kunt u de bellenblaas op een unieke manier personaliseren. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens op de ronde bellenblaas drukken. Ook kunt u de bellenblaas laten bedrukken met een leuke tekst of afbeelding.

Bellenblazen als promotieartikel

Ronde bellenblazen zijn erg geschikt om in te zetten als promotieartikel voor uw bedrijf. U kunt de bedrukte bellenblazen uitdelen op grote evenementen of beurzen. De bellenblazen zullen zeker in de smaak vallen bij het publiek. Ook maakt u op deze manier op een leuke manier reclame voor uw bedrijf. U bent bij ons aan het juiste adres voor een gepersonaliseerde bellenblaas! Bij HSG Relatiegeschenken bestelt u makkelijk en voor een scherpe prijs de bullet ronde bellenblaas met of zonder bedrukking. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons. Onze werknemers helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ronde bellenblazen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: