Ronde blikjes met glossy label

Ronde blikjes met glossy label en bedrukking

 

Verras uw relaties met dit ronde blik met glossylabel! Samen ontwerpen we een full color label dat we om het blikje bevestigen. Het blik met bloembollen, keuze uit diverse bloembollen, zijn heel het jaar leverbaar. De afmeting van het blikje is 6,5 x 11 cm.

Het blik met glossy label relatiegeschenken is een perfect promotiemiddel en relatiegeschenk. Het blik met de bloembollen zullen in het bijzonder geschikt zijn voor mensen die van tuinieren houden en voor in de tuinbranche. 

Is het rond blikje met glossy label niet precies wat u zoekt voor uw bedrijf, beurs of evenement? In ons assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan dit product. Het mini jute zakjes met bloembollen, zakjes met bloembollen met eigen ontwerp en het olievaatje en spaarpot met bloembollen zullen ook zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ronde blikjes met glossy label? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 381 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: