Ronde blikjes tic-tac

Ronde blikjes tic-tac met bedrukking

 

Het rond blikje tic-tac is een rond doosje gevuld met tictacs met mint- of sinaasappelsmaak. Het doosje kan aan de bovenzijde voorzien worden van een bedrukking in de vorm van een eigen tekst, afbeelding of logo. Het doosje heeft een neutrale uitstraling, waardoor veel bedrijven gebruik kunnen maken van deze promotionele gift.

Mensen vinden het vaak fijn om na het eten een tic tacje te nemen, zodat hun adem weer fris ruikt. Het rond blikje tic tac wordt daarom vaak meegenomen als men de deur uitgaat. Op deze manier wordt de bedrukking ook onder de aandacht gebracht, omdat deze op de bovenzijde van het doosje aangebracht is.

Indien u vragen heeft of geïnteresseerd bent in het bedrukte rond blikje tic-tac, neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Voor meer relatiegeschenken, promotionele gifts of gadgets, neem een kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ronde blikjes tic-tac? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: