Ronde handdoeken

Ronde handdoeken met bedrukking

Deze zomer kunnen we er niet omheen: de ronde handdoek! Naast dat de ronde handdoek een echte trend is op dit moment, is deze ook erg praktisch. Op deze ronde handdoek draait u namelijk eenvoudig mee met de zon, waardoor u nooit meer uw handdoek hoeft te draaien! Ook hoeft u door de vorm niet na te denken over hoe u de handdoek neer legt en heeft u alle ruimte om lekker te liggen. De ronde handdoeken hebben genoeg plek voor  u zelf en als het nodig is, kan er ook nog wel iemand anders bij.  Hierdoor is deze handdoek dus ideaal voor op het strand, maar deze kan natuurlijk ook gebruikt worden op een festival of bij een picknick. De handdoek is natuurlijk ook geschikt om u zelf af te drogen na een frisse duik en voelt lekker zacht aan.

Custom made

De handdoek kan custom made gemaakt worden. U kunt hierbij kiezen voor een eigen ontwerp, zoals  een afbeelding of foto. De ronde handdoek kan volledig op maat ontworpen worden vanaf 100 stuks. U kunt uw medewerkers en relaties verwennen met dit trendy geschenk! U kunt ons altijd vragen naar de mogelijkheden en laat ons vooral een voorstel op maat maken. Onze ontwerpafdeling maakt graag een leuk ontwerp voor u!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ronde handdoeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: