Ronde lucifermapje

Ronde lucifermapje met bedrukking

Het ronde lucifermapje is een leuk alternatief op de bekende luciferdoosjes. Het lucifermapje is makkelijk en leuk in gebruik. Wanneer u het mapje met lucifers opent liggen de lucifers naast elkaar. Hierdoor hoeft u niet meer te graaien naar een lucifer, maar kunt u gemakkelijk een lucifer eruit halen. Het ronde lucifermapje is handig mee te nemen vanwege zijn maat. Het bedrukte ronde lucifermapje is handig bij het aansteken van kaarsen. De ronde lucifermapje, ook wel lucifers discus genoemd, heeft een inhoud van 18 lucifers.

U kunt het ronde lucifermapje relatiegeschenk geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG relatiegeschenken. Laat het lucifermapje bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de ronde vorm en grotere afmeting krijgt u nog meer aandacht voor uw bedrukte logo. Het lucifermapje is een geschikt relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De lucifers discus is de perfecte manier om uw naamsbekendheid bij de mensen te vergroten.

Is het ronde lucifermapje niet het relatiegeschenk wat u zoekt? In het HSG assortiment vindt u diverse gerelateerde producten zoals de luciferdoosjes, de lucifer kokers en de extra lange lucifers. HSG biedt een groot assortiment van producten aan, hierdoor kunt u er altijd zeker van zijn dat HSG een product heeft dat perfect bij uw bedrijf of evenement past.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukt of onbedrukte ronde lucifermapjes kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de ronde lucifermapjes en voor alle andere producten in ons assortiment!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ronde lucifermapje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: