Ronde of hartvormige platte lolly's

Ronde of hartvormige platte lolly's met bedrukking

Waarom is het slim om uw klanten en relaties te verrassen met een ronde of hartvormige platte lolly als relatiegeschenk? Een lolly bestaat uit hard suiker dat gesmolten is aan een stokje. Dit soort snoepgoed wordt in Vlaanderen ook wel een lekstok genoemd. Ook onder de naam lollipop of lollie is de lolly bekend. Meestal is de suiker vrolijk gekleurd en bevat de suiker smaakstoffen die lijken op fruitsoorten zoals appel, kers of aardbei. Lolly’s zijn populair en zijn daarom ook altijd leuk om te krijgen.

Varianten van de lolly zijn bijvoorbeeld de kauwgomlolly, de colalolly en de salmiaklolly. In de zomer is de ijslolly erg populair, deze is gemaakt van waterijs en is lekker verfrissend. Wij bieden u lolly’s in allerlei soorten en maten. Zo is de platte lolly zeer geschikt als relatiegeschenk omdat deze lolly zal worden verpakt in folie die aan één zijde kan worden bedrukt met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier kunt u reclame maken voor uw bedrijf terwijl u tevens uw relaties versterkt door ze eens in het zonnetje te zetten. 

De platvormige lolly is verkrijgbaar in ronde vorm of hartvormige vorm en kan worden besteld in de smaken kers, cola, citroen, sinaasappel of framboos. U kunt op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com de ronde of hartvormige platte lolly bestellen tegen een scherpe prijs. Wij zorgen ervoor dat de lolly bedrukt is met uw bedrijfsgegevens. Op onze website vindt u tevens ons geheel assortiment aan snoepgoed en lolly’s. De hartlolly zal zeker in de smaak vallen bij uw personeel, klanten en relaties. Iedereen vindt het lekker om op zijn tijd een lekker snoepje te eten. Weet u nu wat u gaat geven om uw relaties tevreden te houden? Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ronde of hartvormige platte lolly's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: