Rondjes van mij

Rondjes van mij met bedrukking

 

Rondje van mij is een uitklapbare bekerhouder, geschikt om op een opvallende manier gemakkelijk bierglazen te dragen. Door middel van een kliksysteem kan deze bekerhouder gemakkelijk in uw broekzak of handtas worden opgeborgen.


U kunt het rondje van mij laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar het bedrijf gericht. Het rondje van mij is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking wordt het ook nog een uitermate geschikt promotiemiddel voor op beurzen en open dagen. Het bedrukte rondje van mij zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Deze bekerhouder is ontzettend mooi, handig en ook erg licht. Door middel van het rondje van mij kunt u snel en gemakkelijk drinken halen.


Indien u vragen heeft over het rondje van mij bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rondjes van mij? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: