Rood wit dragees

Rood wit dragees met bedrukking

 

Rood / wit dragees zijn bekend en geliefd onder de mensen en daarom perfect als relatiegeschenk verpakt in een glazen pot, glazen stolp of blokzakje. Bedruk de verpakking van de dragees met uw bedrijfslogo en/of tekst. Op deze manier komt uw bedrijf constant onder de aandacht bij uw relaties.

In het HSG assortiment vindt u naast de rood/wit dragees ook de zwart/wit dragees en andere vullingen zoals kauwgomballen, vruchtenhartjes en gemengde drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Homepage Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rood wit dragees? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: