Rookmelders

Rookmelders met bedrukking

De rookmelder waarschuwt u bij rook in kantoor, huis of garage. Het alarm gaat af zodra er rook in de melder komt. De rookmelder werkt op batterijen. Wanneer de batterijen bijna op zijn geeft de rookmelder om de 45 seconden een signaal af. De bedrukte rookmelder is gemakkelijk op te hangen.

U kunt de rookmelder laten bedrukken bij ons met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt de rookmelder meer naar uw bedrijf gericht. De rookmelder is geschikt als relatiegeschenk en promotiemiddel. De rookmelder is goed voor de veiligheid en zal daarom zeker gewaardeerd worden.

De bedrukte rookmelder is een must have in elke ruimte. De rookmelder met opdruk is een uitermate geschikt relatiegeschenk wat vooral leuk is voor particulieren en bedrijven. De rookmelder bedrukt is een zeer goede business gift.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de rookmelder bedrukt of onbedrukt? Neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rookmelders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: