Rookproducten

Rookproducten met bedrukking

Rookproducten zijn artikelen die je nodig hebt wanneer je rookt.

Voorbeelden van rookproducten zijn asbakken (van metaal of glas),  boxen voor sigarettenpakjes (van metaal of plastic), een metalen asbak spinner, een luxe sigarendoos, een sigarenetui, een sigarenhouder, een heupfles, ...

Voor de asbak bestaan er verschillende modellen, kleuren en groottes. Enkele voorbeelden van speciale asbakken zijn: een uitschuifbare asbak, een asbak voor op het strand (om in het zand te steken).

HSG relatiegeschenken biedt u een ruime keuze aan rookproducten. Deze kunt u bekijken door op bovenstaande link te klikken en naar onze zoekpagina te navigeren.

Vindt u niet de rookproducten die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de rookproducten aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rookproducten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: