Roterende tafelklokken

Roterende tafelklokken met bedrukking

 

De roterende tafelklok is een fraaie tafelklok. De tafelklok heeft aan een kant een klok en aan de andere kant een afbeelding. De bedrukte roterende tafelklok is leuk in bijvoorbeeld de woonkamer. De bedrukte tafelklok is handig en daarnaast nog erg mooi. Het product is leuk om te geven en te krijgen.

U kunt de roterende tafelklok laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De roterende tafelklok is een leuk promotiemiddel. Uw bedrijf zal telkens opnieuw onder de aandacht komen door middel van de bedrukking op de roterende tafelklok. De klok is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden.

Opzoek naar een ander soort wekker of klok? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan verschillende soorten wekkers en klokken zoals de klok met fotolijst, de reiswekker en de mini klok. Op deze manier is er altijd een wekker en/of klok die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over de roterende tafelklok bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor roterende tafelklokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: