Rubberen laarzen

Rubberen laarzen met bedrukking

 

Rubberen laarzen zijn goed bruikbaar als u bijvoorbeeld een stukje wilt lopen door het bos of door een modderig gebied. De rubberen laarzen met opdruk zijn ontzettend handig en mooi. De bedrukte rubberen laarzen zijn perfect als relatiegeschenk of business gift.

U kunt de rubberen laarzen nog specialer maken door middel van bedrukking. U kunt de rubberen laarzen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doordat er een tekst en/of een logo op de rubberen laarzen gedrukt staan is het handig als business gift op bijvoorbeeld beurzen. De Rubberen laarzen kunt u ook laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Er is geen betere manier op uw bedrijf te promoten dan de rubberen laarzen met opdruk. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u op zoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Er zijn ook producten die gekoppeld zijn aan een speciaal feest in het jaar, bijvoorbeeld kerst of Sinterklaas. Er is een ruime keuze aan promotieproducten, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rubberen laarzen ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: