Rubberen polsbandjes

Rubberen polsbandjes met bedrukking

 

Lance Armstrong heeft de rubberen armbandjes populair gemaakt. Hij is begonnen met het verkopen van deze gekleurde bandjes om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor zijn stichting tegen kanker. De goede-doel bandjes waren niet aan te slepen! Oorspronkelijk werden de siliconen armbandjes gebruikt voor anti-pesten campagnes en om fondsen te verzamelen voor goede doelen. Tegenwoordig zien we de rubberen polsbandjes met logo ook vaak terug als promotiemiddel voor een bedrijf of organisatie. Het rubber materiaal waarvan de polsbandjes zijn gemaakt is zeer flexibel waardoor de bandjes comfortabel zijn om te dragen. 

De polsbandjes van rubber materiaal kunnen worden gebruikt als reclamedragers doordat deze te bedrukken of graveren zijn naar uw wens. Zo wordt het logo van uw bedrijf wereldwijd bekend! De rubberen polsbandjes met bedrukking zijn goedkoop te bestellen bij HSG Relatiegeschenken zodat u met een klein budget een breed publiek kunt bereiken. Let er wel op dat een bedrukking bij langdurig gebruik op een gegeven moment kan gaan slijten. U kunt overwegen om te gaan voor een siliconen polsbandje met reliëf uitvoering of gravering voor een permanent effect. Het voordeel van deze typen personalisatie ten opzichte van een bedrukking, is dat een gravering of reliëf zeer slijtvast is!

Naast goede doelen acties zijn de polsbandjes ook voor veel andere gelegenheden te gebruiken. Gepersonaliseerde polsbandjes zijn blijvende herinneringen aan bijvoorbeeld een huwelijk, geboorte, jubileum of evenement. Door de vele personalisatie mogelijkheden en kleurenopties kunt u geheel naar uw wens de siliconen bandjes inrichten voor een origineel en uniek armbandje. Het herkenningsbandje is zeer geschikt als herkenningsmiddel voor scholen en sport- en outdooractiviteiten.

Onze rubberen polsbandjes zijn van topkwaliteit! Indien u vragen of opmerkingen heeft over de siliconen polsbandjes bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte betreffende rubberen polsbandjes met personalisatie. Ook voor andere armbandjes met of zonder sluiting bent u bij ons aan het goede adres. Alle polsbandjes hebben een hoge attentiewaarde waardoor uw bedrijf, evenement of organisatie in een goed daglicht komt te staan.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rubberen polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: