Rubik's Cubes

Rubik's Cubes met bedrukking

De rubik’s cube is een perfect product om uw bedrijf te promoten, op een spelende manier. De rubik’s cube is een denk spel waar bij de bedoeling is elke zijde een kleur te geven. De ene zijde is dan bijvoorbeeld geel en de andere rood, blauw, groen etc.
Met de bedrukte rubik’s cube kunt u gemakkelijk uw bedrijf promoten door het te laten bedrukken.

U kunt de rubiks kubus laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. Het is geschikt voor op bijvoorbeeld beurzen, maar ook op opendagen. De rubik’s cube is leuk als relatiegeschenk en doormiddel van bedrukking wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. De bedrukte rubik’s cube is leuk en zal daarom zeker gewaardeerd worden bij uw relaties.

De rubik’s cube is er in een grote vorm, maar ook in de vorm van een sleutelhanger. U kunt ook kiezen uit de Rubiks kubus met licht aan een van de zijde. Doordat er ook licht in aanwezig is, is de rubik’s cube een multifunctioneel product.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rubik's cubes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: