Rugzakken in de vorm van een T-shirt

Rugzakken in de vorm van een T-shirt met bedrukking

 

Relaties zoals klanten, leden en personeel verdienen het om af en toe eens in het zonnetje te worden gezet. Dit kan onder andere met behulp van een relatiegeschenk. Relatiegeschenken worden vaak gegeven uit blijk van waardering maar kunnen ook dienen voor promotionele doeleinden. De nylon rugzak in de vorm van een T-shirt is perfect inzetbaar als relatiegeschenk voor onder andere sport gerelateerde bedrijven of kleding winkels. Bent u op zoek naar een origineel en nuttig relatiegeschenk? De custom made rugzak in de vorm van een T-shirt is ideaal!

De rugzak is gemaakt van nylon en kan compleet naar uw wens worden voorzien van een opdruk. Zo kunnen wij de T-shirt vormige rugzak eenvoudig bedrukken met een bedrijfsnaam, sportvereniging, logo, website of tekst. Erg leuk om uit te delen op beurzen en evenementen. Zo kunt u reclame maken voor uw voetbal vereniging of voor een leuk aankomend evenement. De bedrukte rugzak in T-shirt vorm kan besteld worden in meerdere kleuren zodat u kunt gaan voor de kleur die uw bedrijf of club het beste promoot. Een clubshirt in de vorm van een rugzak is het beste cadeau wat u uw relaties kunt geven! Het is een opvallende verschijning en daarom perfect als promotie middel.

De te bedrukken rugzakken in T-shirt vorm zijn eenvoudig en goedkoop te bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit verhouding en zorgen voor een snelle levering. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment aan andere sport gerelateerde artikelen. Neem gerust een kijkje op onze website. Wij hebben originele, praktische en vrijblijvende relatiegeschenken voor iedere branche. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rugzakken in de vorm van een t-shirt? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: