Rugzakken

Rugzakken met bedrukking

Een rugzak is een zak die een persoon op zijn rug draagt. Meestal bevat de rugzak twee schouderbanden, zodat het gewicht van de rugzak over beide schouders verdeeld wordt. De rugzak bestaat er in allerlei modellen: van zeer goedkoop tot luxe-uitvoeringen.

Een rugzak als relatiegeschenk? Een heel goed idee! Iedereen heeft namelijk wel eens een rugzak nodig! En met het logo van uw bedrijf op de rugzak, maak je heel wat reclame... Ook is de rugzak zeer geschikt als premium: een cadeautje dat bij een ander product wordt gegeven. Zo bestaan er zeer goedkope rugzakjes die hiervoor kunnen dienen. Voor een vrijblijvende prijsofferte kunt u HSG relatiegeschenken altijd telefonisch of via e-mail contacteren.

Op onze webshop http://www.worldofgifts.eu kan u één rugzak of enkele onbedrukte rugzakken aankopen, snel en eenvoudig!

Vindt u niet de rugzak die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de rugzak aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: