Rugzakken met handgreep

Rugzakken met handgreep en bedrukking

 

Een rugzak met handgreep is, zoals het woord het eigenlijk al zegt, een rugzak met een handgreep. Verder heeft de rugzak een flessencompartiment, voorzak met rits en ook diverse vakjes waarin u bijvoorbeeld uw cd’s, mp3 speler, walkman en accessoires kunt opbergen. De rugzak heeft ook een speciale opening voor oordopjes. Zo kunt u muziek luisteren zonder dat u uw muziekspeler vast hoeft te houden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld tijdens het wandelen of fietsen gemakkelijk muziek luisteren zonder dat u iets vast hoeft te houden. Vooral op de wat langere afstanden is dat erg handig. De rugzak met handgreep is 34 x 18 x 45 cm en is PVC-vrij. Dit laatste wil zeggen dat de rugzak gemaakt is van een materiaal dat qua uistraling en functie dezelfde eigenschappen heeft als gewoon PVC, maar wel een stuk vriendelijker is voor het milieu.


De rugzak met handgreep is te bedrukken zoals u dat wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tekst en bedrijfsnaam op de rugzak laten drukken. De bedrukte rugzak met handgreep is een uitermate geschikt relatiegeschenk of promotieartikel. Als de rugzakken door uw relaties gedragen worden, zullen uw logo of bedrijfsnaam namelijk meteen onder de aandacht gebracht worden bij andere mensen.


Heeft u vragen over de (bedrukte) rugzak met handgreep? Twijfel dan niet en neem via deze site contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rugzakken met handgreep? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: