Salade bestek

Salade bestek met bedrukking

Salade wordt vaak gegeten als bijgerecht tijdens het avondeten. Met saladebestek kan de salade gemakkelijk opgeschept worden om vervolgens op het bord gelegd te worden. Het design van het salade bestek verschilt per soort bestek.
Het salade bestek ‘fresh’’ heeft een mooi design. Het bestek bestaat uit 2 lepels, waarvan één lepel voorzien is van een gat in het midden, wat een origineel design is. De lepels zijn 250mm lang, 65mm breed en 10mm dik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het salade bestek kan bedrukt worden met een logo of tekst naar keuze. Een bedrukt saladebestek als relatiegeschenk is een leuke huishoudelijke gift, wat vaak van pas komt en dus gewaardeerd zal worden door uw relaties.

Als u geïnteresseerd bent in het salade bestek, kunt u contact met ons opnemen. Voor overige vragen over andere producten kunt u ons ook altijd contacteren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor salade bestek? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: