Sandwich caps

Sandwich caps met bedrukking

Van oorsprong is de cap, dat is de Engelse benaming voor cap, een kledingstuk die vooral gedragen werd door arbeiders en kinderen ter bescherming van de zon. De klep van de pet zorgt er namelijk voor dat de zon niet in de ogen terecht komt. Tegenwoordig zien we de caps ook vaak terug als mode items, gedragen door zowel mannen als vrouwen. U bent geïnteresseerd in caps van topmerken zoals Slazenger? HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan Slazenger caps. De Sandwich cap is van het merk Slazenger en is ideaal als relatiegeschenk.

HSG Relatiegeschenken is gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken met de naam en het logo van uw bedrijf voor een representatief uiterlijk. Met de bedrukte Sandwich caps als relatiegeschenken voor uw personeel en klanten zal er optimaal reclame gemaakt worden voor uw bedrijf met een naamsbekendheidsvergroting als gevolg. De Slazenger Sandwich petten worden geheel naar eigen wens gepersonaliseerd.

Bent u verrast en wilt u de mogelijkheden weten omtrent onze bedrukte caps? Neem een kijkje op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com en laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment aan te bedrukken Sandwich petten als relatiegeschenken. De 6 panel Sandwich cap van Slazenger is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sandwich caps? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: