Sanitizers

Sanitizers met bedrukking

Frisse schoenen met de speciale sanitizer

Onze schoenen komen continu in aanraking met zweet en bacteriën.  Het is dan ook belangrijk om schoenen regelmatig (lees: liefst iedere dag) te verfrissen. Dit kunt u doen met behulp van de speciale PEDIC sanitizer. Deze handige gadget bestaat uit twee oplaadbare units (werkend op een lithium-ion batterij) welke u in uw schoenen kunt plaatsen wanneer u ze niet draagt. De PEDIC zorgt er vervolgens voor dat de bacteriën die nare geurtjes veroorzaken, worden gedood. Wanneer de PEDIC hiermee klaar is, schakelt deze automatisch uit. Met behulp van de sanitizer bent u iedere dag verzekerd van frisse schoenen zonder dat het u veel tijd of moeite kost. U kunt de sanitizer in verschillende leuke kleuren bestellen (zilver, blauw, zwart, groen en rood). De sanitizer schoenverzorger is dan ook niet alleen een zeer praktisch geschenk, maar ook een geschenk dat er bijzonder mooi uit ziet.

Ook voor het bedrukken van sanitizers

Hoe origineel is het als u uw relaties een PEDIC schoenverzorger cadeau doet op bijvoorbeeld een beurs of als bedankje? Nog leuker is het natuurlijk wanneer u kiest voor gepersonaliseerde sanitizers. Een sanitizer met opdruk laat de ontvanger namelijk precies van wie dat leuke cadeau afkomstig is. Iedere dag wanneer uw relaties de bedrukte schoenverzorgers tevoorschijn halen, zullen zij vervolgens weer even aan uw bedrijf worden herinnerd. Het bedrukken van schoen sanitizers kan op verschillende manieren. Zo kan er niet alleen op de basis, maar ook op de middelste ring van de sanitizer worden gedrukt. Uiteraard bepaalt u geheel zelf wat voor bedrukking u op de sanitizers wilt hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een logo sanitizer met full-color bedrukking of voor een sanitizer met uw bedrijfsnaam. Onze medewerkers leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u interesse heeft in een sanitizer met opdruk.

Eenvoudig (on)bedrukte sanitizers bestellen

Via onze website kunt u de te bedrukken sanitizer van uw keuze selecteren en vervolgens direct een offerte aanvragen. Wij doen u dan graag een gratis (en vrijblijvend) voorstel voor het aantal sanitizers waarin u interesse zou hebben. U kunt daarbij meteen aangeven of u de PEDICS met of zonder bedrukking zou willen hebben. Uiteraard kunnen wij, indien gewenst, ook een offerte opmaken voor beide opties. Wij helpen u graag!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sanitizers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: