Scan radio's

Scan radio's met bedrukking

Een scan radio is een draagbare radio die makkelijk mee te nemen is. De bedrukte scan radio is een klein radiootje. U moet op een knopje drukken de scan radio gaat opzoek naar een radio zender. De radio zender is sterk en geeft goede muziek.


U kunt de scan radio laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt de radio een perfect promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen. De bedrukte scan radio is leuk, gebruiksvriendelijk en handig.  Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Door de opdruk op de scan radio komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.


Bent u opzoek naar een ander promotieproduct? In ons assortiment vindt u verschillende soorten producten om u bedrijf zo goed mogelijk te kunnen promoten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de wereldbol, de visitekaarthouder en de digitale fotolijst.


Indien u vragen heeft over de scan radio bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor scan radio's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: