Schalenset

Schalenset met bedrukking

Verchroomde schaal ‘‘Laguna Beach’’
Deze verchroomde schaal van keramiek wordt gebruikt om fruit op te leggen. Er kan veel fruit op deze schaal gelegd worden, waardoor het geheel er chique uitziet. Het fruit steekt mooi af bij deze prachtige langwerpige verchroomde schaal die zilver is van kleur. De verchroomde schaal Laguna Beach als relatiegeschenk kan geplaatst worden in de keuken, maar in de woonkamer op tafel staat de schaal ook prachtig. De verchroomde schaal heeft een afmeting van 36,6 x 10 x 5,5 cm en vier kleine pootjes aan de onderkant, waardoor de schaal stevig staat. De bedrukking wordt op een etiket geplaatst. Het etiket wordt op de geschenkverpakking geplakt, de geschenkverpakking is zilver en past dus mooi bij de verchroomde schaal die ook zilver is. Een bedrukte verchroomde schaal als relatiegeschenk is een leuk idee.

Verchroomde schalen-set ‘‘Parma’’
Deze verchroomde schalen-set als relatiegeschenk heeft drie verschillende vierkante vakjes die in één schaal zitten. Alle hapjes worden prachtig geserveerd in deze mooie verchroomde schalen-set die zilver is van kleur. Op een feestje zullen niet alleen de hapjes opvallen, maar de schaal ook. In de schalen-set kunnen bijvoorbeeld worteltjes, tomaten, komkommer, sausjes, salades en paprika geserveerd worden. De bedrukking wordt op een etiket geplaatst en deze wordt op de mooie geschenkverpakking geplakt. De verchroomde schalen-set Parma heeft een afmeting van 39 x 28 x 4 cm.

Verchroomde olijvenschaal ‘‘Faro’’
De verchroomde olijvenschaal Faro van keramiek is een prachtige langwerpige schaal met een afmeting van: 25,2 x 4,3 x 3 cm. De verchroomde olijvenschaal als relatiegeschenk is zilver van kleur en ziet er chique uit. De schaal heeft aan de binnenkant een mooie glans, dat zorgt voor een nog mooiere uitstraling. De olijven kunnen mooi geserveerd worden in deze olijvenschaal als relatiegeschenk. De bedrukking wordt op een etiket geplaatst en op de zilverkleurige geschenkverpakking geplakt. Een bedrukte verchroomde olijvenschaal is een uitermate geschikt relatiegeschenk en zal zeker opvallen op feestjes.

Verchroomde schalen-set ‘‘Lancaster’’
De verchroomde schalen-set Lancaster heeft twee bakjes die aan elkaar vastzitten doordat de bakjes aan de zijkanten versmallen. Het geheel is van keramiek en ziet er stijlvol uit. In de bakjes kan van alles worden geserveerd. Denk hierbij aan besjes, fruit, komkommer, tomaatjes of salades. De verchroomde schalen-set Lancaster heeft een mooie glans en is zilver van kleur. De verchroomde schalen-set als relatiegeschenk is te bedrukken. Deze bedrukking wordt op een etiket aangebracht en op de geschenkverpakking geplakt. De bedrukte verchroomde schalen-set heeft een afmeting van 25 x 14 x 4,8 cm. De verchroomde schalen-set is niet duur en zal zeker opvallen door de prachtige uitstraling van deze stijlvolle schaal.

Verchroomde schalen-set ‘‘Pearl’’
De verchroomde schalen-set Pearl bestaat uit drie verschillende bakjes die aan elkaar vastzitten. Het geheel is van keramiek en past mooi bij elkaar. De zilveren glans op de schaal maakt het helemaal af De afmeting van de verchroomde schalen-set als relatiegeschenk is 25,2 x 20,4 x 4,8 cm. Er kan een etiket bedrukt worden met een tekst, afbeelding of logo naar keuze. Dit etiket wordt dan op de geschenkverpakking aangebracht.

3-Delige schalenset ‘‘Abu Dhabi’’
De 3-delige schalenset Abu Dhabi heeft een mooie gouden kleur. De set bestaat uit drie schalen, elk met een eigen afmeting (18 cm, 22,5 cm en 28 cm). De schalen zien er zeer chique uit en zijn gemaakt van kunststof. Op de schalen kunnen veel verschillende dingen gelegd worden, bijvoorbeeld fruit en brood, maar de schalen kunnen ook dienen als decoratiemiddel voor bijvoorbeeld een kerststukje, waarbij er kerstballen op de schalen gelegd kunnen worden. De set wordt verzonden in een mooie goudkleurige geschenkverpakking. Er kan een bedrukt etiket op de verpakking aangebracht worden. Een bedrukte 3-delige schalenset als relatiegeschenk is een leuk idee, want het geheel ziet er prachtig uit.

Porseleinen schalenset ‘‘Pompei’’
De porseleinen schalenset bestaat uit één schaal met twee kleine bakjes aan weerszijde van de schaal. De bakjes zitten los van de schaal en doordat de schaal twee inhammen heeft, passen de bakjes mooi in deze inham. Het geheel staat op een zwarte houten plateau met metalen handvaten. Bittergarnituur kan goed geserveerd worden in deze schaal, want in de bakjes kunnen dipsauzen gedaan worden. Ook chips kan goed geserveerd worden in deze mooie porseleinen schalenset Pompei. Een porseleinen schalenset als relatiegeschenk is een uitermate goed idee, want ze komen vaak van pas op feestjes. Er kan een bedrukt etiket op de verpakking aangebracht worden.

Vindt u niet de schaal die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een schaal aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schalenset? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: