Scharen

Scharen met bedrukking Functioneel en promotioneel!

Een schaar is een alledaags gebruiksvoorwerp dat aanwezig is in vrijwel ieder huis, bedrijf en kantoor. Een mens kan niet zonder! Vandaar dat de schaar een relatiegeschenk is dat niemand zal afslaan. Praktische premiums bestelt u eenvoudig online bij HSG Relatiegeschenken tegen scherpe prijzen.

Het is een slimme zet om personeel, klanten en relaties te verwennen met een functioneel relatiegeschenk, bedrukt met logo van uw bedrijf. Een relatiegeschenk dat nuttig is belandt niet snel in de prullenbak en zal nog lange tijd gebruikt worden. De schaar met bedrukking is een geweldig relatiegeschenk maar daarnaast ook een must-have voor intern gebruik. Bedrukte artikelen zorgen voor een professionelere uitstraling van uw bedrijf.

HSG Relatiegeschenken kan relatiegeschenken zoals een multifunctionele schaar bedrukken met logo of een andere opdruk, zoals u dat wenst. Informeer gerust naar onze specifieke mogelijkheden! Voor meer details en informatie over onze bedrukte scharen, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken en de in- en verkoop ervan. Aanvragen van offertes en het laten maken van digitale impressies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Ons assortiment bestaat naast standaard scharen ook uit scharen met flesopeners, kruidenscharen en huishoudscharen. De multifunctionele scharen zijn zeer gewaardeerde relatiegeschenken en kunnen tevens perfect ingezet worden als give-aways op beurzen, evenementen en congressen. Veelzijdig te gebruiken in scholen, kleuterscholen en kantoren. Ook voor de visser hebben we een multifunctionele schaar; met tangpunten, verwisselbare knipbladen, koordoog en crimp inkepingen. Laat u inspireren door ons uitgebreid aanbod op www.hsg-relatiegeschenken.com.

Wij zijn specialist in het bedrukken van relatiegeschenken met logo. Profiteer van onze jarenlange ervaring en bestel de promotionele scharen of andere functionele premiums online in onze webshop. De schaar is budgetvriendelijk, origineel en zeer functioneel!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor scharen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: