Schatkisten met leer bekleed

Schatkisten met leer bekleed en bedrukking

 

Bent u opzoek naar een prachtige schatkist voor wijn? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de schatkist met leer bekleed voor 1, 2, 3 of 4 flessen. De bedrukte schatkist heeft een prachtig uiterlijk en staat mooi in elke kamer. De bedrukte schatkist met leer bekleed is zeker een aanrader voor mensen die dol zijn op wijn. 

U kunt bij HSG-Relatiegeschenken de schatkist nog mooier maken door middel van bedrukking. U kunt de schatkist relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. De bedrukte schatkist heeft een chique uiterlijk en zal zeker door uw relaties worden gewaardeerd. Bedruk de schatkist relatiegeschenk met uw bedrijfslogo en/of tekst.

De bedrukte schatkist met leer bekleed is een perfect relatiegeschenk. Doordat de schatkist bekleed is met leer is het zeer geschikt voor vele kamers, de schatkist met leer met opdruk heeft een chique uitstraling.

Indien u niet de schatkist met leer bekleed als relatiegeschenk kan vinden die u zoekt, neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schatkisten met leer bekleed? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: