Schilderijen

Schilderijen met bedrukking

Schilderijen worden steeds meer en meer als relatiegeschenk gebruikt. Vooral olieverf schilderijen zijn erg in trek bij relatiegeschenkenleveranciers.

Er bestaan verschillende vormen van schilderijen die als relatiegeschenken kunnen worden gebruikt. Een voorbeeld hiervan is het maken van een schilderij van een foto. Dit is een zeer origineel relatiegeschenk of een uniek geschenk voor een jubilaris of pensionaris.

Leuke abstracte schilderijen worden ook vaak gebruikt als relatiegeschenk.

Een zeer populair cadeau is de schilderij-bon. Werkgevers geven een dergelijk bon aan hun relaties. Deze kunnen dan een schilderij naar keuze kiezen.

Voor al deze schilderijen kunt u terecht bij een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij zullen u verder helpen bij het zoeken van een schilderij-relatiegeschenk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schilderijen ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: