Schoenlepels extra lang

Schoenlepels extra lang met bedrukking

 

Vroeg opstaan is niet voor iedereen weggelegd. Vaak wordt er een aantal keer gesnoozed voordat we daadwerkelijk uit bed komen. HSG Relatiegeschenken biedt veel mogelijkheden die ervoor zorgen dat het ochtendproces allemaal iets sneller gaat. Zo kunt u voortaan nog net ietsje langer in bed blijven omdat het klaarmaken om naar het werk of naar school te gaan minder tijd in beslag neemt. Met de schoenlepel glijdt uw voet gemakkelijk in de schoen! De schoenlepels worden al ontzettend lang gebruikt en zijn ondertussen niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Populair onder de oudere doelgroep maar ook ideaal voor de minder flexibele personen onder ons of mensen die moeten herstellen van een knieoperatie of heupoperatie. Daarnaast wordt het al jaren gezien als een zeer aangenaam hulpmiddel voor reuma patiënten.

HSG Relatiegeschenken is al jaren leverancier van bedrukte promotieartikelen. Wij weten dan ook als geen ander dat het een slimme zet is om uw personeel, klanten en relaties te verrassen met een nuttig relatiegeschenk. Functionele artikelen zoals schoenlepels worden dagelijks gebruikt waardoor uw bedrijf vaak onder ogen komt en nog lang onder de aandacht blijft. Vanwege het grote drukoppervlak is de extra lange schoenlepel perfect inzetbaar als reclame artikel. Daarnaast is het leuk om de plastic XL schoenlepels te gebruiken voor het aankondigen van een open dag of een leuke actie! Wij kunnen geheel naar uw wens de extra lange schoenlepels bedrukken met logo en tekst.

Een extra lange schoenlepel heeft veel voordelen ten opzichte van de gangbare schoenlepels die een stukje kleiner zijn. Zo hoeft u minder ver te bukken wanneer u de schoenen aan wilt doen - je kunt zelfs blijven staan – en is er meer oppervlakte die bedrukt kan worden met reclame voor bijvoorbeeld uw schoenenwinkel, pedicure of fysiopraktijk. Zo heeft u een origineel en functioneel relatiegeschenk dat ook nog eens perfect aansluit bij uw business. Daar kunt u mee aankomen!

De bedrukte schoenlepels met lange steel kunnen wij leveren in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste uw bedrijf, vereniging of winkel vertegenwoordigd. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u terecht voor het bezichtigen van ons compleet assortiment aan promotieartikelen. Ook voor korte schoenlepels, schoenpoets, schoenentassen en schoenendrogers bent u bij ons aan het juiste adres.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schoenlepels extra lang? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: