Schoenlepels

Schoenlepels met bedrukking

Een schoenlepel gebruikt men om de voet gemakkelijk in de schoen te laten glijden. De bedrukte schoenlepel is vooral handig bij nieuwe schoenen, die nog niet ingelopen zijn. Het gebruik maken van een schoenlepel voorkomt het stukmaken van het contrefort bij het instappen van schoenen.

De schoenlepel kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt te staan op de schoenlepel. Hierdoor wordt de schoenlepel relatiegeschenk een ideale giveaway bij beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf. Het bedrijfslogo valt op bij andere mensen, zodat uw bedrijf wordt gepromoot.

De schoenlepel voet is een schoenlepel in de vorm van een voet. De schoenlepel voet relatiegeschenk kunt u bij ons ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst.

Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft over de schoenlepel bedrukt of onbedrukt neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schoenlepels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: