Schoenpoetskisten

Schoenpoetskisten met bedrukking

De schoenpoetskist heeft een mooi uiterlijk en is handig in het gebruik. De bedrukte schoenpoetskist heeft kleppen. De afmeting is 38 x 29 x 23. De schoenpoetskist met opdruk is een leuk geschenk om uw kerstproducten in te verpakken. De schoenpoetskist is gemakkelijk om weer te gebruiken.


U kunt de schoenpoetskist laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukte schoenpoetskist is een mooi geschenk en zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. De bedrukte schoenpoetskist is een perfecte manier om uw bedrijf gemakkelijk en snel uw bedrijf.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de schoenpoetskist bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schoenpoetskisten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: