Schoenpoetssets

Schoenpoetssets met bedrukking

De schoenpoetsset is een set met allerlei producten die u het best kunnen helpen om u schoenen weer stralend mooi te maken. Zo bevat de schoenpoetsset een borstel, poetsdoek, schoensmeer en een schoenlepel. De producten van de schoenpoetsset zitten verpakt in een speciaal op berg hoesje.


 U kunt de schoenpoetsset bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De opdruk komt op elk los product behalve op de poetsdoek. De schoenpoetsset met opdruk is een nuttig product en zal dan ook zeker gewaardeerd worden door uw relaties.
Om alle producten zo goed mogelijk bij elkaar te houden, zit alles bij elkaar verpakt in een speciaal  bijpassend opberg hoesje. De afmetingen van de schoenpoetsset zijn 12,5 x 5 x 6,5 cm.


Indien u vragen heeft over de schoenpoetsset bedrukt of onbedrukt neem dan gerust contact met ons op!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schoenpoetssets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: