Schoensmeer

Schoensmeer met bedrukking

Met deze schoensmeer krijgt u uw schoenen altijd mooi. U ziet er altijd van top tot teen het beste uit. Deze schoensmeer is geschikt voor alle kleuren schoenen.


U kunt de schoensmeer laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De schoensmeer is geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De schoensmeer is de beste manier om uw bedrijf te promoten. Wanneer de klant zijn schoenen poets met dit product komt door middel van de bedrukking uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.


Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schoensmeer? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: