Schoenveters

Schoenveters met bedrukking

Een schoenveter is een koordje dat wordt gebruikt om schoeisel aan te trekken, zodat dit schoeisel beter om de voet sluit. Voorbeelden van dergelijk schoeisel kunnen schoenen of laarzen zijn.

Het materiaal waarvan schoenveter zijn vervaardigd, zijn dunne, maar sterke vezels. Aan de uiteinden van de vezels zijn korte kokertjes voorzien, die ervoor zorgen dat de veter niet gaat rafelen. De standaardmaten voor de schoenveter liggen tussen de 75 en 90cm, maar er bestaan natuurlijk ook andere maten.

Er bestaan ronde schoenveters en platte schoenveters. De meest voorkomende kleuren voor de schoenveter zijn zwart en bruin.

Een schoenveter kan worden gestrikt: de schoenveter wordt dichtgebonden met een knoop, die eenvoudig weer los te maken is. Kinderen hebben vaak moeite met het strikken van de schoenveter, vandaar dat kinderen liever kiezen voor schoenen die met een klittenband worden gesloten.

Een schoenveter als relatiegeschenk? Het kan! De uiteinden van de schoenveters kunnen worden gepersonaliseerd met het logo van uw bedrijf! Meer informatie over de schoenveter kunt u aanvragen bij een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Een offerte kunt u aanvragen door onderaan verder te klikken naar de offertepagina voor de schoenveters.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schoenveters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: