Schorten

Schorten met bedrukking

Een schort is een kledingsstuk dat gebruikt wordt om de onderliggende kleding te beschermen. De schort is vooral een favoriet bij het koken en wordt dus vrijwel in elk huis teruggevonden.

Er bestaan drie modellen van de schort. De eerste soort is de voorschoot, dit is een grote werkschort, die vooral gebruikt wordt voor lassers en slagers. Een tweede soort schort is de loodschort: dit is een lange schort, vanaf het middel tot aan de schoenen. Een laatste soort en ook de meest gebruikte schort is het "evaatje". Dit is een kleine schort, die vooral wordt gebruikt door serveersters om hun geld in weg te steken.

De schort als relatiegeschenk? Dit kan! Een schort kan mooi en zeer groot worden bedrukt met het logo, slogan, tekst naar keuze. Als relatiegeschenk is de schort vooral in trek voor restaurants en café's, die de schort aan hun personeel en/of relaties en goede klanten uitdelen. 

Zoek je echter een schort als cadeau voor je mama voor moederdag? Of ben je al lang op zoek naar een leuke schort voor jezelf? Dan kan je op onze online webshop Worldofgifts terecht: http://www.worldofgifts.eu.

Vindt u niet de schort die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de schort aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schorten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: