Schoudertassen

Schoudertassen met bedrukking

Een schoudertas is een draagbare tas die met een draagriem of draagband over de schouder wordt gedragen. Meestal zijn deze draagriemen verstelbaar.

Vaak is er in een schoudertas nog extra ruimte voorzien voor een CD of mp3speler, een mobiele telefoon, pennen en/of credit cards. Het Engelse woord voor schoudertas is shoulderbag. De materialen waaruit een schoudertas kan gefabriceerd zijn is polyester, nylon, PVC of leder.

HSG relatiegeschenken biedt u een ruime keuze aan schoudertassen aan. Een schoudertas kan worden gebruikt als relatiegeschenk, door het logo van uw bedrijf te drukken op de schoudertas. Bovenaan kunt u verder gaan naar onze zoekpagina en zo een offerte van uw favoriete schoudertas aanvragen.

Vindt u niet de schoudertas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de schoudertas aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schoudertassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: