Schrijfblokken (wire-o)

Schrijfblokken (wire-o) met bedrukking

 

De wire-o schrijfblokken zijn de meest verkochten schrijfblokken! Enkele voordelen van Wire-O binding is dat ze gemakkelijk open te vouwen zijn, het schrijfblok blijft altijd vlak open liggen, de cover kan geheel omgeslagen worden en het heeft een verzorgde en luxe uitstraling! 

De Wire-O schrijfblok kunt u geheel naar uw wens laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst! U kunt bij HSG Relatiegeschenken de cover geheel naar uw wens laten bedrukken, zodat het schrijfblok gepersonaliseerd wordt. Het schrijfblok is leuk als relatiegeschenk aan personeel en zakenrelaties! Het schrijfblok is handig voor op het kantoor en als promotiemiddel. De Wire-O schrijfblokken zijn er in ruiten en lijnen. Beide kunt u ze laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over het schrijfblok (wire-o) of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf of evenement.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schrijfblokken (wire-o)? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: