Schrijfmappen

Schrijfmappen met bedrukking

Een schrijfmap is een map die iets groter is dan het A4-formaat. Meestal is de schrijfmap gemaakt van leder of imitatieleder. De schrijfmap kan u vaak dichtritsen of dichtmaken met een knop. Wanneer de schrijfmap open ligt, is de rechterkant meestal voorzien van een notitieblok van A4-formaat. De linkerkant van de schrijfmap is dan voorzien met vakjes voor visitekaartjes, papier, pennen,...

De schrijfmap bestaat er natuurlijk ook nog in andere formaten, zoals de A5-schrijfmap. Deze schrijfmap wordt echter niet vaak verkocht.

HSG relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan van de schrijfmap. Een schrijfmap is uiterst geschikt als relatiegeschenk. De bedrukte (of embedded) schrijfmap stelt kwaliteit en klasse voor, wat dan natuurlijk ook van uw bedrijf wordt gedacht. Voor een offerte (vrijblijvend!) voor de schrijfmap kunt u ons altijd telefonisch of via e-mail bereiken.

Slechts één schrijfmap kopen? Dan kunt u terecht op onze Worldofgifts-webshop met url: http://www.worldofgifts.eu. Hier kan u uw schrijfmap eenvoudig en met slechts enkele klikken bestellen.

Vindt u niet de schrijfmap die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de schrijfmap aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schrijfmappen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: