Schrijfsets

Schrijfsets met bedrukking

Een schrijfset is een set van schrijfmaterialen, zoals een pen, rollerpen, balpen, vulpen en/of vulpotlood. In een schrijfset zitten meestal twee schrijfproducten.

Een schrijfset is verkrijgbaar in goedkope en dure luxe versies. De pennen/potloden in de luxe schrijfsetjes zijn meestal gemaakt uit metaal. Meestal bestaan de verschillende schrijfproducten uit identieke versies. Bijvoorbeeld een vulpotlood en een balpen in dezelfde kleuren en dezelfde modellen.

Als relatiegeschenk is de schrijfset zeer populair, aangezien iedereen dagelijks schrijfgerief nodig heeft. HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan schrijfsetjes. Dit assortiment aan schrijfsets kunt u bekijken door op bovenstaande link "Zoek naar schrijfsets" te klikken. Meer informatie over de schrijfset kunt u altijd verkrijgen bij een van onze medewerkers.

Vindt u niet de schrijfset die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de schrijfset aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schrijfsets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 381 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: