Schuifblikjes tic-tac

Schuifblikjes tic-tac met bedrukking

 

Het schuifblikje tic-tac is een stevig doosje gevuld met tic-tac’s. Het blikje is zilver en kan bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Door middel van een schuifsysteem kan het doosje gemakkelijk geopend en gesloten worden. Er kan gekozen worden voor tic-tacs met mint- of sinaasappelsmaak.

Het schuifblikje tic-tac als promotiemiddel is een goede keuze. Het tic-tac doosje kan uitgedeeld worden op evenementen, open dagen of beurzen, waardoor de naam van het bedrijf telkens in het zicht komt als het blikje gebruikt wordt. Het tictac doosje is geschikt voor veel bedrijven, vanwege de neutrale uitstraling van het doosje.

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie over het bedrukte schuifblikje tictac, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het bedrukte schuifblikje tic-tac.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schuifblikjes tic-tac? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: