Schuifpuzzels

Schuifpuzzels met bedrukking

Zoekt u een echte uitdaging en houdt u van puzzelen? Dan is de schuifpuzzel relatiegeschenken echt iets voor u. De schuifpuzzel relatiegeschenk bestaat al erg lang, maar het blijft een leuke bezigheid voor jong en oud. De bedrukte schuifpuzzel is ook uitermate geschikt tegen de verveling.


U kunt de schuifpuzzel laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en perfect als promotiemiddel of als giveaway op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. De schuifpuzzel met uw logo erop zal ervoor doen zorgen dat uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht komt bij uw klanten.
Bent u opzoek naar een ander soort promotiemiddel?

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan puzzels en andere promotiemiddelen. U kunt er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij u en uw bedrijf past.


Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft over de schuifpuzzel bedrukt of onbedrukt of over een ander product, neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor schuifpuzzels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: