Scrabble chocoladespellen

Scrabble chocoladespellen met bedrukking

 

Scrabble behoort tot een van de meest populaire gezelschapsspellen. Omdat gezelschapsspellen door veel personen worden gespeeld, komt het spel onder vele ogen. Wanneer u zo’n spel voorziet van uw bedrijfslogo, zal uw naamsbekendheid dan ook vergroten. Vandaar dat het scrabble chocoladespel met logo zeer geschikt is als relatiegeschenk. Er wordt reclame voor uw bedrijf gemaakt zonder dat u daar zelf extra moeite voor hoeft te doen!

De chocolade uitvoering van scrabble is leuk en lekker om te spelen, bijvoorbeeld bij de koffie of na een diner. De scrabble chocolade editie is ook zeer geschikt als kerstgeschenk. Wilt u uw personeel, klanten of andere relaties in het zonnetje zetten uit blijk van waardering? Wij kunnen het chocoladespel bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo voor optimale promotie.

De goedkope chocoladespellen vindt u bij HSG Relatiegeschenken. Wij bieden u een snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. Zo bereikt u met een smal budget een groot publiek.  Bekijk op onze website ook onze andere chocoladespellen met logo zoals monopoly chocolade editie, chocolade trivial pursuit en het poker chocoladespel.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor scrabble chocoladespellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: