Scripto gradient balpennen

Scripto gradient balpennen met bedrukking

 

De Scripto gradient balpen is een witte balpen met een gekleurde onderzijde en een gekleurde clip. De pen kan aan- en uitgezet worden met behulp van een klikmechanisme. De gradient pen is blauwschrijvend. De clip kan gebruikt worden om de pen ergens aan vast te maken, bijvoorbeeld aan een papiertje of aan uw borstzak.

Bedrukte pennen worden vaak uitgedeeld op beurzen en evenementen, omdat het geschikte promotieartikelen zijn. Ze zijn goedkoop, licht en gemakkelijk mee te nemen. Bedrukte gradient pennen liggen vaak in het zicht, waardoor de bedrijfsnaam op zal vallen.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop is een uitgebreid assortiment te vinden aan balpennen. Vindt u niet de pen die u zoekt? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Onderaan de pagina is een blauwe knop te vinden waarmee u een vrijblijvende offerte aan kunt vragen voor de bedrukte of onbedrukte gradient balpen.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor scripto gradient balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: