Sculpturen van glas

Sculpturen van glas met bedrukking

 

Een sculptuur van glas is een voorwerp dat gemaakt is van glas. Glassculpturen worden in de oven gemaakt door met een hoge temperatuur de verschillende glaslagen te smelten tot een geheel. Ze kunnen echter ook handgemaakt zijn, dan wordt vloeibaar glas met een blaaspijp uit de oven gehaald en in de juiste vorm geblazen.

Er bestaan zeer veel verschillende voorwerpen in de vorm van glassculpturen. Van groot tot klein, van eenvoudige vormen tot zeer ingewikkelde vormen, van figuurlijke beelden tot abstracte beelden en van weinig kleuren tot kleurrijke voorwerpen. Glassculpturen hebben een decoratieve werking. Ze vallen op in een omgeving en zien er indrukwekkend uit.

Het is ook mogelijk om in een glassculptuur een tekst te laten graveren, dat maakt het sculptuur van glas een persoonlijk item waardoor het geschikt is om als relatiegeschenk weg te geven. De tekst kan ook op het eventuele aanwezige voetstuk gegraveerd worden. Een sculptuur van glas als relatiegeschenk is een uitermate goed idee, omdat de vorm gemaakt kan worden naar ieders wens.

Vindt u niet het sculptuur van glas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen (zie onderaan).
Meer informatie over glassculpturen kunt u altijd verkrijgen bij een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sculpturen van glas? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: