Seatsacs

Seatsacs met bedrukking

Seatsac

Vindt u het ook zo vervelend als u bijvoorbeeld in het park of op een festival nergens een leuke plek kunt vinden? Dit probleem is verleden tijd door de Seatsac! U kunt de Seatsac overal mee naar toe nemen. De Seatsac is eigenlijk een zitzak gevuld met lucht. U kunt deze binnen enkele seconden vullen met 400 liter lucht door een zigzaggende beweging te maken. U heeft hiervoor geen pomp nodig. De Seatsac is gemaakt van erg sterk polyester, ook wel parachutestof genoemd. Hierdoor weegt de Seatsac maar 750 gram en kunt u deze chillbag makkelijk meenemen in de bijgeleverde draagtas. De Seatsac is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Seatsac bedrukken

U kunt de Seatsac laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. De Seatsac is hier erg geschikt voor en zal door de bedrukking zeker opvallen. Door de Seatsac te bedrukken, creëert u een uniek en origineel relatiegeschenk of promotieartikel. U kunt de Seatsac cadeau doen aan al uw klanten of zakenrelaties. Ook kunt u de Seatsac uitdelen op grote evenementen of beurzen. De mensen zullen dit leuk vinden en u maakt ook nog eens reclame voor uw bedrijf! U kunt de Seatsac natuurlijk ook zonder bedrukking bestellen.  

Seatsac online bestellen

Bij HSG-Relatiegeschenken bent u voor de Seatsac met of zonder bedrukking zeker aan het juiste adres! Neem zeker een kijkje op onze website voor ons gehele assortiment. Als u vragen heeft over dit product, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met het zoeken naar uw perfecte relatiegeschenk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor seatsacs? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: