Secretaressedag

Secretaressedag met bedrukking

Secretaressedag is dé ideale gelegenheid om de secretaresse en/of secretaris eens een schouderklopje te geven voor hun inzet en prestaties. Af en toe een bedankje, complimentje of attentie houden de motivatie en werkijver op peil. Daarom is secretaressedag een uitstekend moment om uw secretaresse extra te bedanken.

Secretaressedag is een dag die jaarlijks wordt gevierd op de derde donderdag van april. Wie is nu eigenlijk de ideale secretaresse? Dit is degene die altijd klaarstaat voor de baas, de collega's, de zakenrelateies, ... Eén keer per jaar worden de secretaresses en secretarissen geprezen voor hun prestaties.

Wat kunt u nu uw secretaresse cadeau doen met deze secretaressedag? Bij HSG relatiegeschenken zal u zeker vinden wat u zoekt! De medewerkers van HSG relatiegeschenken kunnen u ook verder helpen bij uw zoektocht naar een cadeau voor secretaressedag. Neem gerust contact op. Bovenaan kunt u ook nog surfen naar de zoekpagina om zo al onze relatiegeschenken te bekijken die u kunt gebruiken als cadeau voor secretaressedag.


Vindt u niet het relatiegeschenk voor Secretaressedag dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit relatiegeschenk voor Secretaressedag aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor secretaressedag? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: