Selfi

Selfi met bedrukking

Een selfie is een gefotografeerd zelfportret, vaak gemaakt met een smartphone. Een van de typische kenmerken is dat hij is gemaakt met een smartphone, op de foto is vaak te zien dat de persoon die is afgebeeld de camera vasthoudt. Nu is er een nieuw product waarmee het mogelijk is handsfree een foto te maken. Nooit meer hoeft u moeilijk te doen met uw armen op de selfie! U kunt dus handsfree een selfie nemen! Iedereen kan dus helemaal op de foto staan.


Dit product bestaat uit twee delen: een klein soort van schuifje dat u op uw telefoon vast schuift aan de bovenkant van uw telefoon en een afstandsbediening. Met de afstandsbediening kunt u op afstand op het knopje drukken, waardoor het schuifje een signaal opvangt en een via uw telefoon een foto gemaakt wordt. Zo kunt u gemakkelijk van een verre afstand een selfie maken. Het is ook mogelijk om foto’s te maken met de voorcamera door middel van het selfi product.

De selfi kunt u laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Bedruk het selfi product met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking zal uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht komen. De selfi is een razend populair product en dat zal uw bedrijf nog meer aanzien geven. De selfi met opdruk is vooral leuk onder jongere mensen met een smartphone.

Vindt u niet het relatiegeschenk of promotiemiddel dat u zoekt voor uw bedrijf? U kunt altijd contact op nemen met een van onze medewerkers, zij zullen u verder helpen met het vinden van het perfecte geschenk voor uw relaties. U kunt altijd vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen op HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor selfi? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: