Selfie sticks

Selfie sticks met bedrukking

Iedereen heeft weleens wildvreemden op straat aangesproken om te vragen of ze een foto wilden maken. Dit hoeft niet meer! Met de uitschuifbare selfiestick kunnen mensen nu foto’s van zichzelf (samen met vrienden) maken zonder halve gezichten en delen van armen op de foto. De perfecte foto met prachtige omgeving wordt tegenwoordig gemaakt met de selfiestick. Blijf bij de tijd en verras relaties en medewerkers met deze stick. Er gaat een wereld voor ze open!

De selfie stick werkt heel simpel: u klinkt de smartphone in de speciale houder, klikt op de knop en uw mooiste foto of film is gemaakt. Er zijn ook selfiesticks met bluetooth afstandbediening beschikbaar. De roestvrijstalen uitschuifbare stang met polsband is op verschillende manieren te personaliseren. Zo kunnen wij de sticks voorzien van uw logo en kunnen ze compleet naar eigen wens worden bedrukt. De selfiestick zal vaak onder ogen komen waardoor er optimaal reclame wordt gemaakt voor uw bedrijf. De zomer gadget van 2015 is dus ook zeer perfect inzetbaar als relatiegeschenk! Zo blijft uw bedrijf zelfs tijdens vakanties onder de aandacht!

De bedrukte selfie sticks zijn goedkoop en eenvoudig te bestellen bij HSG Relatiegeschenken. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de sticks met logo. Wij bieden een snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. De te bedrukken selfie stick is geschikt voor iedere telefoon en is dé hit van deze zomer.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor selfie sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: