Senz business storm paraplu's

Senz business storm paraplu's met bedrukking

 

Waait uw paraplu ook altijd dubbel of kapot als het hard waait. Dat probleem is met de Senz business storm paraplu verleden tijd. Deze paraplu draait automatisch in de beste windpositie, dit zorgt ervoor dat de paraplu bestand is tegen windstoten van wel 100 km/u. Doordat de bedrukte Senz business storm paraplu draait kunt u met de paraplu spelen in plaats van vechten. De Senz business storm paraplu als relatiegeschenk is een zeer stijlvol product en is dan ook winnaar van verschillende designprijzen. In de handvat van de Senz business storm paraplu zit een mechaniekje waarmee u de paraplu open en dicht kunt doen.

Doordat de Senz business storm paraplu als promotiemiddel zo'n stijlvol product is zal iedereen ervan onder de indruk zijn. U kunt de Senz business storm paraplu bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst zodat iedereen de Senz business storm paraplu met opdruk associeert met uw bedrijf. Uw bedrijf zal hierdoor meer naamsbekendheid krijgen en in aanzien stijgen. De Senz business storm paraplu is daardoor dus een uitstekend promotiemiddel.

In ons assortiment hebben we nog veel meer verschillende paraplu's naast de bedrukte Senz business storm paraplu. We hebben bijvoorbeeld inklapbare paraplu's, deze zijn erg handig omdat ze klein zijn als ze zijn ingeklapt. Je kunt ze dus makkelijk meenemen en opbergen zonder dat de paraplu veel ruimte inneemt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor senz business storm paraplu's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: