Senz paraplu's

Senz paraplu's met bedrukking

De senz paraplu is een van de beste soorten paraplu’s.  U kunt kiezen uit veel verschillende soorten paraplu’s zoals de stormparaplu. De stormparaplu is een paraplu die bestemd is voor de storm. De paraplu zal in mooie staat blijven en u zult niet nat worden door de regen. U kunt ook kiezen uit de grote golfparaplu. Deze paraplu is zeer groot van formaat.

De senz paraplu kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De senz paraplu is uitermate goed geschikt als relatiegeschenk, door middel van bedrukking wordt het ook nog een geschikt promotiemiddel. De senz paraplu is een leuk businessgift voor op bijvoorbeeld beurzen. De senz paraplu met opdruk is ontzettend handig en mooi, het zal daarom zeker gewaardeerd worden.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor senz paraplu's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: