Servetten

Servetten met bedrukking

Een servet is een vierkant doekje dat men gebruikt bij het eten. Tijdens het eten wordt de servet gebruikt voor twee doeleinden. Het wordt gebruikt om te voorkomen dat er wordt geknoeid op de kleren en men veegt de mond ermee af om het glas schoon te houden. De servet wordt op de schoot gelegd zodat er niet wordt gemorst op de kleren. Men kan de servet op twee manieren op de schoot leggen. Hij kan recht worden neergelegd en diagonaal. Diagonaal is het beste omdat de servet dan meer eten kan opvangen. Men veegt de mond af met een servet voordat men een slok drinken neemt. Hierdoor laten de lippen geen vieze vegen achter op het glas.

Er bestaan papieren servetten en linnen servetten. Servetten behoren eigenlijk van stof te zijn, maar de papieren servetten worden steeds vaker gebruikt. Vaak wordt dezelfde kleur en hetzelfde design gebruikt voor het tafeldoek als voor het tafellaken. Servetten dienen dan ook te combineren met het tafellaken. Deze tafeldoeken kunnen op ontelbaar veel verschillende manieren worden opgevouwen.

Niks is leuker dan je eigen bedrukte servetten te hebben. Bij HSG Relatiegeschenken kunt u bedrukte servetten bestellen, bedrukt met eigen logo! Zo kunt u uw eigen design samenstellen en zorgeloos gasten ontvangen. De servet met opdruk is niet alleen een mooi relatiegeschenk, maar ook nog eens een nuttig relatiegeschenk.

U kunt gepersonaliseerde servetten met opdruk bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Kunt u toch niet helemaal vinden waar u eigenlijk op had gehoopt? Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Ook kunt u onderaan een offerte aanvragen voor servettenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor servetten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: